В Україні завтра переважно без опадів - дощитиме лише на Лівобережжі

В Україні завтра переважно без опадів - дощитиме лише на Лівобережжі

Погода
Укрінформ
В Україні 10 жовтня переважно без опадів - дощі очікуються лише на Лівобережжі. Температура повітря вдень максимально сягне до 15°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, у понеділок спостерігатиметься мінлива хмарність, на Лівобережжі часом дощ, на решті території - без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, у східних областях 7-12°, на Заході 0-5° тепла; вдень 10-15°.

У Києві та Київській області спостерігатиметься також мінлива хмарність, опадів не очікується. Температура у регіоні вночі 4-9° тепла, вдень 10-15°; у столиці вночі 7-9° тепла; вдень 12-14°.

Читайте також: Середня температура повітря вересня у Києві була нижча за норму

У вівторок, 11 жовтня, синоптики прогнозують вночі на Лівобережжі, вдень у східних областях дощ, на решті території - без опадів, а у середу, 12 жовтня - по всій Україні без опадів. Температура вночі 0-6° тепла, на півдні, 11 жовтня і на сході країни до 10°; вдень 11-17°.

У Києві та області у ці два дні опадів не очікують, температура у регіоні вночі 0-5° тепла, вдень 11-16°, у столиці вночі 3-5° тепла, вдень 14-16°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-