Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення з Ізюмом

Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення з Ізюмом

Укрінформ
Із 10 жовтня почнуть курсувати рейкові автобуси Харків - Ізюм - Харків та Ізюм - Балаклія - Ізюм, що допоможе мешканцям цих населених пунктів швидше отримувати допомогу.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Відновлення залізничного сполучення з Ізюмом стало можливим завдяки щоденній роботі вибухотехніків та залізничників. У короткі терміни було усунуто близько 25 пошкоджень колій, шпал, стрілочних переводів тощо», - зазначив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

За його словами, приміський потяг №6403/6404, який сполучатиме Харків та Ізюм, вирушатиме з Харкова о 07:00 та прибуватиме до Ізюма о 10:47. З Ізюма потяг вирушатиме о 17:02 та прибуватиме до Харкова о 20:48.

Читайте також: Укрзалізниця призначає регіональний експрес Чернівці - Львів

Поїзд №6602/6603, який сполучатиме Балаклію та Ізюм, вирушатиме з Ізюма о 10:59, а прибуватиме до Балаклії о 12:29. Зворотно потяг відправлятиметься о 15:08 і прибуватиме на станцію Ізюм о 16:38. Обидва потяги курсуватимуть щоденно.

Також уже відновили пасажирське сполучення за маршрутами Харків - Балаклія, Харків - Дергачі та Харків - Чугуїв.

Тільки-но буде отримано «зелене світло» від ЗСУ та піротехніків, розпочнуться роботи над відновленням сполучення з Куп’янськом, запевнив міністр.

Читайте також: В Ізюмі відкрився мобільний госпіталь Samaritan’s Purse

Як повідомлялось, із 10 жовтня АТ «Укрзалізниця» призначає регіональний експрес №802/801 Чернівці - Львів, який фактично повторює маршрут славетної «Люкс-торпеди».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-