На вихідних в Україні продовжиться «бабине літо» - тепло і без опадів

На вихідних в Україні продовжиться «бабине літо» - тепло і без опадів

Погода
Укрінформ
На вихідних 8 і 9 жовтня в Україні очікується тепла погода без опадів, лише в неділю у Рівненській та Чернівецькій областях пройде дощ.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, субота в більшості регіонів України буде теплою. Так, в Одеській, Херсонській, Миколаївській та Запорізькій областях удень очікується до +20 °С, у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Закарпатській — до +18 °С, Волинській, Кіровоградській, Рівненській, Тернопільській та Львівській — +17 °С, Вінницькій, Житомирській, Івано-Франківській та Чернігівській — +15 °С. У решті регіонів повітря прогріється до +10…+12 °С.

На півночі та північному сході країни буде ясно, на сході та в центрі прогнозується мінлива хмарність. У західних та південних областях погода буде похмурою, але без дощу.

У неділю температурні показники в регіонах України практично не зміняться. Найтепліше буде в Харківській, Одеській та Херсонській областях — до +20 °С. На сході країни очікується до +18 °С, на півночі — +13...+15 °С, на заході — +11...+13 °С.

Читайте також: Середня температура повітря вересня у Києві була нижча за норму

Дощ у неділю пройде лише у Рівненській та Чернівецькій областях. На решті території — хмарно, але без опадів.

У понеділок, 10 жовтня, на більшій частині території України збережеться тепла погода. У східних та південних областях, а також на Закарпатті буде сонячно та помірно тепло — до +16 °С. У Києві та центрі країни буде прохолодніше, але також вельми комфортно — до +13 °С. У північних та більшості західних областей удень стовпчики термометрів покажуть +10…+12 °С. А ось першими з бабиним літом попрощаються жителі Чернівецької та Івано-Франківської областей — тут очікується не вище +7 °С.

Тиждень розпочнеться без опадів. На сході та заході країни небо затягнеться хмарами, у північних та південних областях буде сонячно, у центральних регіонах очікується мінлива хмарність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-