Ракетний удар по Запоріжжю: розбирати завали допомагає майже сотня добровольців

Ракетний удар по Запоріжжю: розбирати завали допомагає майже сотня добровольців

Фото
Укрінформ
Другу добу рятувальники ДСНС спільно з комунальними службами продовжують аварійно-рятувальні роботи на місцях ракетних ударів, що зруйнували житлові будинки в Запоріжжі 6 жовтня. До робіт долучились мешканці міста.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Запорізькій області, передає Укрінформ.

“Сьогодні для допомоги профільним службам долучилися 96 добровольців. Ці люди пройшли навчання, які проводилися на базі Навчально-методичного центру ЦЗ і БЖД для членів добровільних формувань цивільного захисту, а сьогодні вже стали до роботи – допомагати професіоналам. У числі добровольців і колишні працівники Головного управління ДСНС та ветерани пожежної охорони”, - йдеться у дописі.

У Запоріжжі на місці ракетної атаки розбирати завали допомагають 96 добровольців / Фото: ДСНС

Усі, хто долучився сьогодні для допомоги у розборі будівельних конструкцій, отримали спеціальне спорядження, аби з дотриманням правил безпеки виконувати поставлені завдання.

Читайте також: Ворожа ракета влучила у двір багатоповерхівки у Запоріжжі, будинок зазнав руйнувань

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі ворожі ракети влучили в житлові будинки, повністю знищивши під’їзди багатоповерхівок. Станом на ранок 7 жовтня, було знайдено тіла 12 людей, ще 15 вважаються безвісти зниклими. Вдалося врятувати 21 людину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-