На Буковині поховали патрульну, яку застрелив зловмисник

На Буковині поховали патрульну, яку застрелив зловмисник

Фото
Укрінформ
Патрульну поліцейську Таїсію Татарин, яка загинула при виконанні службових обов'язків 3 жовтня у Чернівцях, поховали в її рідному селі Розтоки на Вижниччині.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, передає Укрінформ.

"На Буковині попрощалися із 22-річною патрульною Таїсією Татарин. Третього жовтня вона отримала смертельне вогнепальне поранення під час виклику про розбещення неповнолітніх. В останню дорогу поліцейську провели у рідному селі Розтоки, що на Вижниччині", - повідомив Запаранюк.

За його словами, віддати шану дівчині прийшло чимало людей. Начальник ОВА висловив глибоке співчуття рідним, близьким, друзям та колегам Таїсії.

Як повідомляв Укрінформ, Таїсія Татарин вступила до лав патрульної поліції в серпні 2020-го.

3 жовтня вони з напарником Олександром Гуцулом прибули на виклик про розбещення неповнолітніх. Виявилося, що зловмисник мав зброю та раптово відкрив вогонь по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували.

П'ятого жовтня поліція затримала зловмисника - 53-річного уродженця Криму, який проживав у Житомирській області. Він знову відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Чоловіка було поранено, йому надали медичну допомогу, але він помер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-