Перші тестові рейси «Інтерсіті» з Краматорська стартують у жовтні

Перші тестові рейси «Інтерсіті» з Краматорська стартують у жовтні

Укрінформ
Перші тестові рейси потягів “Інтерсіті” з Краматорська відбудуться вже у жовтні.

Про це написав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, повідомляючи про свою поїздку на Донеччину, передає Укрінформ.

“Ухвалили рішення вже у жовтні здійснити перші тестові рейси потягів “Інтерсіті” з Краматорська з відновленням перевезень на постійній основі”, - зазначив Тимошенко.

Він додав, що поспілкувався з керівництвом залізничного вокзалу Краматорська, також є запит від жителів щодо поновлення перевезень.

“Одразу зв’язалися з керівником Укрзалізниці Олександром Камишіним - вони також давно готові. Звісно, відновлення залізничних перевезень погоджується з військовими”, - додав Тимошенко.

Читайте також: Загарбники вдарили по приватному сектору Краматорська, двоє поранених

Він ушанував пам’ять загиблих унаслідок ракетного удару по залізничній станції у Краматорську 8 квітня 2022 року.

“Тут на місці були мирні мешканці Донецької, Луганської та Харківської областей, які хотіли евакуюватися. Наразі Служба безпеки України отримала неспростовні докази причетності російських окупантів до цього обстрілу”, - наголосив він.

Як повідомлялося, 8 квітня 2022 року по залізничному вокзалу Краматорська російська армія завдала удару “Точкою У”. Загинула 61 людина, у тому числі 7 дітей, 121 людина дістала поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-