Водій, який збив на смерть двох дітей на Київщині, був «під наркотиками»

Водій, який збив на смерть двох дітей на Київщині, був «під наркотиками»

Укрінформ
Житель Київської області, який скоїв смертельний наїзд на двох дітей у Сквирі, перебував у стані наркотичного сп’яніння, йому повідомили про підозру.

Про це повідомляє прокуратура Київської області, передає Укрінформ.

"За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Київщини за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що керує транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння, що спричинило загибель двох дітей (ч. 4 ст. 286-1 КК України)", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, у м. Сквира Білоцерківського району підозрюваний, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, скоїв наїзд на двох дітей. 7-річна дівчинка померла на місці ДТП, а 8-річна - у кареті швидкої медичної допомоги.

Чоловік намагався втекти з місця аварії, але його затримали свідки трагедії.

Читайте також: Смертельна ДТП з дітьми на Київщині: у поліції показали кадри з місця трагедії

Правоохоронці направили до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у місті Сквира Київської області 3 жовтня водій на смерть збив двох дівчаток. Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов згодом повідомив, що за попередніми даними, чоловік був тверезий. Було відкрито кримінальне провадження за ч.3, ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Фото: прокуратура Київської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-