В Одеському зоопарку з’явився новий лев’ятник

В Одеському зоопарку з’явився новий лев’ятник

Фото, відео
Укрінформ
В Одеському зоопарку до 100-річчя закладу з’явився новий лев’ятник, у ньому житимуть тварини зі зруйнованого росіянами під Харковом Фельдман Екопарку та одеські молоді леви.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Одеської міськради, передає Укрінформ.

Одеський зоопарк відзначив сторічний ювілей / Фото: Юлій Зозуля, Укрінформ

«Тепер у нас є новий лев’ятник. Раніше з’явився вольєр для тигрів, ще раніше - для ведмедів. Сьогодні ми заручилися підтримкою банку, який готовий розпочати роботи з реконструкції вольєра для слонів. Цього чекає вся Одеса», - сказав Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Реконструкція зоопарку та благоустрою прилеглої території розпочалася торік. Тоді було завершено перший етап масштабної реконструкції - відкрито нову вхідну групу. Реалізації планів завадило повномасштабне вторгнення росії в Україну, тим не менш, робота продовжується.

«У лев’ятнику житимуть білі леви, врятовані із Фельдман Екопарку та два молодих леви, які народилися в нашому зоопарку», - зазначили в міській раді.

Читайте також: У Київському зоопарку народилися червонокнижні хом’ячки

Крім того, в зоопарку відкрили пам’ятну дошку першому директору Генріху Бейзерту.

Також у рамках урочистостей відбулося погашення марки «100 років Одеському зоопарку», яку випущено у лімітованій кількості - 200 екземплярів.

Як повідомлялося, у квітні до Одеського муніципального зоопарку перевезли пару білих левів зі зруйнованого загарбниками харківського Фельдман Екопарку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-