Спецпідрозділ ГУР Kraken допомагає з доставкою гумдопомоги в Балаклію

Спецпідрозділ ГУР Kraken допомагає з доставкою гумдопомоги в Балаклію

Фото
Укрінформ
Спеціальний підрозділ "Kraken" відділ ЦВС - J9 Головного управління розвідки Міноборони України долучився до організації гуманітарної допомоги в місті Балаклія на Харківщині.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ГУР Міноборони.

«Під час контрнаступу Сил оборони України у Харківській області було звільнено десятки міст та селищ, де наразі триває гуманітарна криза. Люди все ще живуть без води, світла, газу, із частково зруйнованою інфраструктурою та домівками. Волонтерська та гуманітарна допомога там є необхідною, проте в’їзд на деокуповані території досі обмежений із міркувань безпеки. У таких випадках допомогти можуть підрозділи військово-цивільного співробітництва (J9)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У звільнених громадах Харківщини розгорнуть мобільні шпиталі - Ляшко

Як зазначається, спільно із гуманітарним центром Харківщини та компанією "9Line", представники відділу цивільно-військового співробітництва (J9) спеціального підрозділу "Kraken" ГУР МО України привезли гуманітарну допомогу до міста Балаклія, з якого власне й починалася деокупація Харківщини. Місцеві жителі отримали харчі, ліки, медичні та гігієнічні матеріали, іграшки тощо.

Спецпідрозділ «Kraken» долучився до організації гуманітарної допомоги в Балаклії / Фото: ГУР МО України

В розвідці також наголосили, що кожен причетний до скоєння воєнних злочинів проти народу України бути покараний згідно з чинним законодавством.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко сьогодні заявив, що кількість обстрілів росією України значно збільшилася після успіхів українських захисників у Харківській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-