На Сумщині рятувальники всю ніч ліквідовували наслідки буревію

На Сумщині рятувальники всю ніч ліквідовували наслідки буревію

Укрінформ
На Сумщині рятувальники цілу ніч працювали над ліквідацією наслідків руйнівного буревію: відновлювали пошкоджені дахи житлових будинків у місті Буринь, прибирали з доріг повалені дерева, розгорнули пункти обігріву.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"У м. Буринь Сумської області рятувальники продовжують активно надавати допомогу населенню у ліквідації руйнувань. Роботи безупинно проводились впродовж всієї ночі і станом на 7:00 19-го вересня вдалось очистити від залишків дерев близько 10 км автодоріг, прибрано з проїжджих частин 34 стовбури дерев. Проводиться відновлення покриття пошкоджених житлових будинків", - йдеться у повідомленні.

Живицький зазначив, що працівниками ДСНС розгорнуто 2 пункти обігріву. На місці події встановлено 7 генераторів для забезпечення електроживлення. Доставлено 5 тис. м. кв. укривного матеріалу для тимчасового відновлення покрівель 79 пошкоджених будинків.

Читайте також: Внаслідок буревію на Сумщині загинула людина, восьмеро травмовані

Загалом на місці події працює 15 одиниць техніки та 66 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також техніка та працівники комунальних екстрених служб. Додатково до місця події направлено зведений загін МЦШР (м. Ромни).

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок буревію у Бурині Конотопського району є дуже зруйновані хати. Пошкоджена АЗС та ще кілька нежитлових приміщень у громаді. Рятувальники витягали людей з-під завалів, чотири людини отримали легкі тілесні ушкодження, одну жінку і піврічну дитину госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-