Через негоду на Сумщині затримуються потяги

Через негоду на Сумщині затримуються потяги

Укрінформ
Буревій, який у неділю пронісся Сумською областю, пошкодив залізничну інфраструктуру, через що затримуються кілька потягів.

Про це повідомив у Фейсбуку голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

«Через негоду затримується потяг «Київ - Суми». Прибуває до обласного центру під час комендантської години. На залізничний вокзал ми організували транспорт на відповідну кількість пасажирів потягу! Усіх розвезуть!», - написав він.

У зв'язку з цим Живицький звернувся з проханням до громадян, як зустрічають пасажирів цього потяга - не виїжджати на вокзал, порушуючи комендантську годину.

Раніше Укрзалізниця повідомила, що через негоду та буревій на Сумщині пошкоджено інфраструктуру на дільниці Конотоп - Ворожба.

Читайте також: Зруйновані будинки і зірвані дахи: Сумщиною пронісся буревій

«Наші енергетики та колійники вже проводять відновлювальні роботи, але затримки чекають на поїзди: №780 Київ - Суми, №6305 Ворожба - Конотоп», - поінформував перевізник.

Також повідомлялося про можливі затримки поїздів №805 Харків - Конотоп та №6306 Бахмач - Ворожба.

Як повідомлялося, внаслідок буревію в місті Бурині на Сумщині загинула одна людина, травмовані восьмеро, серед них - двомісячна дитина. Крім того, зруйновані будинки, пошкоджено лінію електропередач.

Фото: Дмитро Живицький, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-