Київстар відновив зв'язок у Шевченковому та Борівському на Харківщині

Київстар відновив зв'язок у Шевченковому та Борівському на Харківщині

Укрінформ
Телеком-оператор "Київстар" відновлює мобільний зв`язок у щойно звільнених населених пунктах Харківської області. 

Про це Укрінформу повідомили в компанії.

Так, нещодавно Київстар відбудував і включив базові станції мобільної мережі у місті Балаклія і селищі Вишневе. А сьогодні відновлено роботу мобільного зв’язку у звільнених селищах Шевченкове та Борівське.

«Спеціалісти Київстару йдуть слідом за ЗСУ. Як тільки ми отримуємо дозволи військових адміністрацій на доступ у звільнені населені пункти, одразу починаємо відновлювальні роботи», - прокоментував директор з розвитку та підтримки телекомунікаційної мережі Володимир Кабаненко.

Він додав, що інженери компанії працюють цілодобово, щоб місцеві мешканці якнайшвидше змогли спілкуватися із рідними і близькими.

Читайте також: Київстар впровадив «Розумний облік» витрат води у Квасилові на Рівненщині

У Київстарі наголосили, що за абонентами у тимчасово окупованих населених пунктах збережено їхні мобільні номери. Тому мешканці населених пунктів Балаклія, Вишневе, Борівське і Шевченкове можуть активно користуватись українським мобільним зв`язком.

Завдяки національному роумінгу така можливість є і в абонентів інших мобільних операторів, нагадали в компанії. Щоб скористатись національним роумінгом, абонентам інших мобільних операторів рекомендується в ручному режимі обрати в налаштуваннях телефонів мобільну мережу «Київстар».

Крім того, Київстар запроваджує додаткові технічні заходи для посилення мобільного зв`язку та інтернету в місті Харків. Так, інженери компанії сьогодні розпочали встановлювати обладнання Starlink у шести районах міста. Це дозволить максимально швидко налагоджувати роботу базових станцій мобільної мережі по всьому місту.

Читайте також: Абоненти Київстару зібрали 12 мільйонів на обладнання для дитячих лікарень

Як повідомлялось, Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. Клієнтам компанії доступні можливості мобільного, фіксованого зв’язку й інтернету, конвергентні рішення, а також інноваційні послуги Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, цифрове телебачення.

Акціонер Київстару – міжнародна Група VEON, що має головний офіс у Нідерландах. Акції Групи торгуються на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-