З початку війни запустили 520 пересувних відділень Укрпошти

З початку війни запустили 520 пересувних відділень Укрпошти

Укрінформ
З початку повномасштабної війни Укрпошта запустила 520 пересувних відділень поштового зв’язку, з них – 51 з початку вересня, які надаватимуться послуги для 135 тисяч жителів чотирьох регіонів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії. 

«Із вересня ще 51 пересувне відділення виїхало на маршрути до 628 населених пунктів у Вінницькій, Дніпропетровській, Сумській та Житомирській областях. Таким чином надаватимуться послуги для 135 тисяч жителів цих регіонів», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у Вінницькій області розпочала роботу нова точка базування у місті Тульчин - 9 поштових бригад пересувних відділень обслуговуватимуть 90 населених пунктів, де доступ до поштових послуг матимуть понад 31 тис. мешканців.

На Дніпропетровщині почали працювати 7 пересувних відділень, що мають точки базування у Царичанці та Синельниковому, – надаватимуть послуги у 86 населених пунктах із 17 тис. жителів.

У Житомирській області 17 пересувних відділень виїхали на маршрути із точок базування Бердичів та Ємільчине до 215 сіл, щоб надати послуги для 40 тис. жителів.

Читайте також: Укрпошта припинила роботу на окупованих територіях

У Сумській області розпочали роботу 2 точки базування пересувних відділень у Конотопі та Путивлі. Із них на маршрути виїжджають 17 авто, які обслуговуватимуть більше 47 тис. мешканців.

Як повідомлялося, проєкт пересувних відділень стартував в Укрпошті у 2018 році із Чернігівської області. Фінансування проєкту здійснюється коштами Укрпошти а також інвестиціями ЄБРР у розмірі 33 млн євро на закупівлю та оснащення автомобілів пересувних поштових відділень.

Вони надають повний спектр поштових послуг як і стаціонарні відділення: доставка та видача пенсій і соціальних допомог, видача грошових переказів, оплата комунальних платежів, продаж товарів першої необхідності, доставка посилок та періодики.

Фото: Укрпошта

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-