У Житомирі під час благодійного забігу на підтримку українських дітей зібрали понад ₴90 тисяч

У Житомирі під час благодійного забігу на підтримку українських дітей зібрали понад ₴90 тисяч

Фото
Укрінформ
У Житомирі під час міжнародного благодійного забігу на підтримку дітей в Україні «Back to School» зібрали понад 90 тис. грн.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила голова правління «Фонду громади Житомира» Жанна Соловйова.

«Загалом понад 500 людей долучилося до заходу у Житомирі, з них: понад 300 пробігли/пройшли дистанції 3 км або 5 км. Понад 90 тис. грн вдалося закумулювати завдяки сплаті реєстраційних та благодійних внесків», - йдеться у повідомленні.

За словами Соловйової, всі зібрані кошти спрямують на потреби Житомирського ліцею №25, який був зруйнований внаслідок ракетного удару росіян. Зокрема, придбають обладнання та техніку для облаштування тимчасових приміщень, де вже навчаються учні ліцею.

Читайте також: На Хмельниччині під час благодійного забігу зібрали понад 60 тисяч на підтримку ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі 4 вересня відбувся міжнародний благодійний забіг Back to school. Мета заходу – згуртувати житомирян, друзів Житомира та України у різних куточках світу задля допомоги в організації повноцінного навчального процесу учнів в Україні за умов повномасштабної війни. Забіг проходив у форматі онлайн та офлайн. Його учасники перераховували благодійні внески на підтримку українських дітей.

Фото: Фейсбук Zhanna Solovyova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-