ДБР долучилося до розслідування вибуху на виставці у Чернігові - ОП

ДБР долучилося до розслідування вибуху на виставці у Чернігові - ОП

Фото
Укрінформ
У справі про вибух на виставці у Чернігові триває перевірка, до розслідування справи долучилося Державне бюро розслідувань.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Щойно мав чітку і зрозумілу розмову з очільником Чернігівської ОВА В'ячеславом Чаусом. Так, це трагедія. В історичному центрі Чернігова здетонувала РПГ. Все можу зрозуміти, ніколи не зрозумію службову халатність та недбалість. Постраждали діти. Це — неприпустимо! Триває перевірка. Залучені найкращі фахівці. ДБР вже долучилися до розслідування», - зазначив він.

Тимошенко пообіцяв, що винні обов'язково будуть встановлені та понесуть покарання згідно з чинним законодавством.

Читайте також: Журналісти зафіксували момент вибуху на виставці у Чернігові

«Держава не залишиться осторонь. Обіцяю», - додав заступник очільника ОП.

Як повідомлялося, у неділю у Чернігові на Валу на виставці боєприпасів біля історичного музею близько 13:30 пролунав вибух. Станом на 14 годину було відомо про двох постраждалих дітей. За даними голови ОВА В’ячеслава Чауса, 2-річний хлопчик перебуває у реанімації.

За попередніми даними, у руках одного з дітей вибухнув ручний протитанковий гранатомет. На місці надзвичайної події працюють правоохоронці.

За інформацією ЗМІ, кількість постраждалих унаслідок вибуху гранатомету на виставці біля музею у Чернігові зростає: стало відомо про четверту поранену дитину, а також травмувалося кілька дорослих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-