На Вінниччині від отруєння грибами померли двоє дітей

На Вінниччині від отруєння грибами померли двоє дітей

Укрінформ
У Гайсинському районі на Вінниччині від отруєння грибами померли двоє дітей, їхній матері, яка несвоєчасно звернулася до лікарів і не повідомила, що вживали в їжу, повідомили про підозру.

Про це повідомила пресслужба Вінницької обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«Підозрювана, назбиравши в лісі грибів, серед яких виявилися й отруйні, приготувала з них страву та нагодувала своїх малолітніх дітей. Коли стан їх самопочуття стрімко погіршився, не звернулася до лікарні для надання дітям кваліфікованої медичної допомоги, зайнялася самостійним лікуванням. Після госпіталізації дітей до лікарні підозрювана не повідомила лікарів, що годувала їх грибами, час було втрачено та двоє малолітніх дітей віком 4 та 12 років померли», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Чернігівщині жінка підірвалася на розтяжці - пішла до лісу по гриби

Жительці Гайсинського району повідомили про підозру у злісному невиконанні встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 КК України). Підозрюваній загрожує покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області двоє сестер віком 18 і 9 померли від отруєння грибами, зібраними в лісосмузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-