Терехов просить харків’ян утриматися від прогулянок парками та скверами

Терехов просить харків’ян утриматися від прогулянок парками та скверами

Укрінформ
Мер Харкова Ігор Терехов після сьогоднішнього обстрілу Саржиного Яру вкотре закликав мешканців відмовитися від прогулянок у парках та скверах.

Про це він сказав в ефірі національного марафону новин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є, на жаль, загиблі, є поранені. Лікарі роблять усе можливе. Люди гуляли, гуляли у своєму улюбленому місті, у Саржиному Яру. Там є джерело, де люди набирають воду. І з самого ранку такий жахливий обстріл. Я звернувся до харків'ян із проханням бути максимально обережними та утриматися від відвідування парків, скверів, джерела», - сказав міський голова.

За даними мера, внаслідок ранкового обстрілу Шевченківського району пошкоджено дитячий садок, житлові будинки, офісне приміщення, розбито трансформаторну підстанцію. Внаслідок денного обстрілу Київського району постраждав житловий фонд.

Читайте також: Ворог знову обстрілює Харків з артилерії - у місті пожежа

Як повідомлялося, в результаті обстрілу центральних кварталів Харкова близько 10-ої ранку 30 серпня загинули четверо людей (у Саржиному Яру - перша жертва) і ще 11 отримали поранення, двоє з них - у тяжкому стані. За даними обласної прокуратури, війська росії застосували артилерійські гармати «Пион», які мають дальність дії до 47 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-