В Одесі оголосили підозру голові райадміністрації - закупив військові товари втридорога

В Одесі оголосили підозру голові райадміністрації - закупив військові товари втридорога

Фото
Укрінформ
Правоохоронці оголосили підозру голові однієї з райадміністрацій Одеси, що закупив спорядження для військовослужбовців тероборони на 715 тис. грн дорожче від ринкової ціни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба облпрокуратури.

«Повідомлено про підозру депутату Одеської районної ради - голові однієї із райадміністрацій Одеси у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 364 КК України). За даними слідства, посадовець, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи в інтересах третіх осіб, уклав з комерційним підприємством завідомо невигідний договір на поставку товарно-матеріальних цінностей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що міський оперативний штаб, створений з метою забезпечення оборони держави, доручив йому закупити військове спорядження для формувань ТРО. Однак підозрюваний закупив термобілизну, каремати та спальні мішки за цінами, які утричі перевищували ринкові, внаслідок чого з місцевого бюджету сплачено зайвих 715 тис. грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Також розпочате провадження щодо законності дій керівника підприємства-постачальника.

Читайте також: На Львівщині арештували земельні ділянки дружини обвинуваченого у держзраді депутата

Як повідомлялося, правоохоронці завершили слідство у справі щодо експосадовця Одеської облради стосовно завдання державі понад 75 мільйонів гривень збитків.

Фото: Одеська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-