З місця аварії потяга на Тернопільщині запустили безкоштовні автобусні маршрути

З місця аварії потяга на Тернопільщині запустили безкоштовні автобусні маршрути

Укрінформ
Безкоштовні автобусні маршрути налагодила Укрзалізниця на Тернопільщині з дільниці, де напередодні з рейок зійшли вантажні вагони.

Про це, передає Укрінформ, на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє пресслужба відомства.

"Не буває занадто маленької станції з «незначною» кількістю пасажирів — буває лише небажання докласти нестандартних зусиль... Але це не про залізничників. Вчора через сходження вантажних вагонів ми обмежили приміський поїзд Тернопіль — Підволочиськ до станції Максимівка, і наш машиніст ввечері підібрав чотирьох останніх пасажирів на власній автівці. А сьогодні ми знайшли системне рішення й запустили безкоштовний автобусний маршрут Максимівка — Підволочиськ — Максимівка", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що рейси відправлятимуться 29 серпня з Максимівки о 17:16 та о 21:36 (прибуття до Підволочиська о 17:46 та 22:05 відповідно) та з Підволочиська о 18:22 (прибуття до Максимівки о 18:50). 30 серпня автобус вирушатиме з Підволочиська о 05:51 і прибуватиме до Максимівки о 06:19.

Читайте також: Відновлення колії поблизу Тернополя триватиме до вечора

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у результаті сходження вантажних вагонів на дільниці Підволочиськ — Максимівка (Львівська залізниця), змінено деякі маршрути та, відповідно, затримується низка поїздів. Відновлення ділянки залізниці поблизу Тернополя триватиме щонайменше до вечора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-