Пожежа у заповідному Андріївському урочищі виникла внаслідок підпалу - ДСНС

Пожежа у заповідному Андріївському урочищі виникла внаслідок підпалу - ДСНС

Фото
Укрінформ
Пожежу у заповідному Андріївському урочищі на Миколаївщині загасили, її спричинив підпал.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«25 серпня о 12:47 до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про верхову та низову пожежу на території Андріївського лісництва ДП “Миколаївського лісового господарства” Ольшанської територіальної громади... Спільними зусиллями о 18:35 пожежу локалізовано на площі 253 га, о 07:40 ліквідовано, її спричинив підпал», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, вночі та зранку здійснювався моніторинг ситуації за допомогою квадрокоптера, патрулювання та гасіння поодиноких осередків (пнів та стовбурів дерев).

До гасіння пожежі загалом залучалося 198 осіб - рятувальників, поліцейських та місцевого населення, а також 20 пожежних і спецавтомобілів ДСНС та 4 одиниці спецтехніки.

Для оперативного гасіння та проведення розвідки було організовано залучення техніки підвищеної прохідності ДСНС, додаткових сил і засобів. На місці створено оперативний штаб ліквідації пожежі, організовано роботу мобільної оперативної групи облуправління ДСНС.

Читайте також: По Миколаєву росіяни завдали удару ракетами С-300, влучили у приватні будинки

Як повідомлялося, 25 серпня ГУ ДСНС в Миколаївській області поінформувало, що вогнеборці гасять пожежу в Андріївському урочищі.

Андріївське — це заповідне урочище місцевого значення, розташоване в межах Миколаївського району Миколаївської області, біля села Андріївка. Його площа 1294 га.

Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-