На Київщині відкриті 1200 вакансій - кого більше шукають

На Київщині відкриті 1200 вакансій - кого більше шукають

Укрінформ
На початок серпня Київська обласна служба зайнятості пропонує 1200 актуальних вакансій.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"У попиті переважно представники робітничих професій та кваліфіковані фахівці: пожежний-рятувальник; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування; лікар загальної практики-сімейний лікар", - йдеться у повідомленні.

Також потрібні слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування; робітник з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями; електрогазозварник; токар; оператор лінії у виробництві харчової продукції; інспектор (пенітенціарна система); слюсар-електрик з ремонту електроустаткування; фельдшер; робітник з благоустрою.

В обласному центрі зайнятості також поінформували, що найбільше безробітних працевлаштовано: у переробній промисловості (22%), у сільському господарстві (20%), оптовій та роздрібній торгівлі (15%), у державному управлінні (15%), на транспорті та в охороні здоров‘я (по 4%).

Читайте також: За згадку віку чи статі - штраф: роботодавців каратимуть гривнею за некоректні вакансії

З початку року працевлаштовано 8 600 безробітних осіб, 3 536 роботодавців подали інформацію про 12 948 вакансій, 734 безробітні особи проходили профнавчання за направленням Київської обласної служби зайнятості.

З актуальними вакансіями по Київській області можна ознайомитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-