У Запоріжжі навчання у школах буде онлайн - ОВА

У Запоріжжі навчання у школах буде онлайн - ОВА

Відео
Укрінформ
У Запоріжжі та Запорізькому районі навчання в школах буде у форматі онлайн. До змішаної форми перейдуть, як будуть підготовлені бомбосховища.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Батьки та вчителі підтримують онлайн-навчання. Але ситуація постійно змінюється, тож у будь-якому випадку утворення і приведення у належний стан бомбосховищ буде продовжуватися. Разом із тим зрозуміло, що навчальний рік розпочнеться та система освіти буде працювати", - написав він.

Обласна влада обговорила формат навчання із вчителями та батьками учнів. Педагоги висловили свою точку зору щодо дистанційної та змішаної форм навчання.

В ОВА зазначають, що спочатку COVID-19, потім війна створили неналежні умови освіти для дітей, та розуміють, як їм важко. Проте запевняють, що зроблять все, аби якість знань майбутніх поколінь українців була на найкращому рівні.

Читайте також: У Черкасах готують школи до очного навчання

Як повідомлялось, у Запоріжжі та Запорізькому районі триває процес обстеження укриттів, які є у школах. Із 436 закладів вже 93% обстежені. Після чого будуть складені акти. Однак у Департаменті освіти та науки зазначили, що велика кількість закладів не рекомендовані до використання укриттів і там буде лише дистанційне навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-