Укрзалізниця запускає регіональний експрес Харків - Суми - Конотоп

Укрзалізниця запускає регіональний експрес Харків - Суми - Конотоп

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" з 9 серпня призначає регіональний експрес №805/806 Харків - Суми - Конотоп.

Як передає Укрінформ, про це компанія повідомляє у Телеграмі.

"Незадовго до повномасштабного вторгнення росії ми закінчили формування в східному регіоні зручного транспортного кластера, і поставили на маршрути рухомий склад, найкращий з наявного. Велика війна змусила нас сфокусуватись на інших завданнях, але тепер, коли ЗСУ посунули російських окупантів з північно-східних територій, ми знову можемо повернутись із якісним пасажирським сполученням до мешканців регіону.

Тому вже відсьогодні, з 9 серпня, ми призначаємо регіональний експрес №805/806 Харків - Суми - Конотоп", - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначають, що потяг відправлятиметься з Харкова щоденно о 16:10, прибуватиме в Суми о 19:02 та в Конотоп - о 21:08. Зворотно, з Конотопа, поїзд відходитиме щоденно о 4:44, прибуватиме до Сум о 6:49 та до Харкова - о 9:44. Поїзд буде проходити через сім міст, в тому числі через Люботин, Білопілля та Ворожбу. На маршруті курсуватиме дизель-поїзд ДПКР-3.

В Укрзалізниці додали, що з нетерпінням очікують можливості запустити цей новенький дизель-поїзд за його старим маршрутом - з Харкова до Попасної через Сватове, Рубіжне та Лисичанськ.

Читайте також: Укрзалізниця у понеділок вивезла із Донеччини майже 140 людей

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця з 5 серпня відновила курсування поїзда №55/56 Київ — Ясіня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-