Дипломи фейкового Мелітопольського університету не визнає жодна європейська країна - мер

Дипломи фейкового Мелітопольського університету не визнає жодна європейська країна - мер

Укрінформ
Окупанти захопили приміщення Таврійського державного агротехнологічного університету та Мелітопольського державного педагогічного університету і створили у Мелітополі фейковий університет. Дипломи цього «закладу» не будуть визнані жодною цивілізованою країною світу.

Про це сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Ворог захопив Таврійський державний агротехнологічний університет і педуніверситет та на їх базі намагається створити якийсь фейковий університет. Ця структура не буде визнана ніким, і дипломи, які абітурієнти зможуть отримати в цьому незрозумілому вузі, точно не будуть визнані Україною та жодною європейською країною чи роботодавцем”, - сказав він.

У Мелітополі - понад 600 випускників шкіл, які цього року мають вступити у вищі навчальні заклади.

За словами Федорова, сьогодні у випускників з тимчасово окупованих територій є можливість вступити до українських вузів, і для цього немає необхідності виїздити на підконтрольну територію.

Читайте також: Вже втретє і безуспішно: росіяни знову намагалися відновити аеродром у Мелітополі

“Достатньо в електронному вигляді подати заяву на сайті університету і онлайн пройти співбесіду. Наші вузи перереєстровані на території м. Запоріжжя і будуть працювати перший семестр в режимі онлайн. Абітурієнти та студенти будуть отримувати стипендію та навчатись на бюджетних місцях”, - сказав мер.

До 8 серпня всі бажаючі мають подати заяви та вступити у вузи.

Фото: tsatu.edu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-