На Кіровоградщині затримали за хабарництво викладачів Льотної академії НАУ

На Кіровоградщині затримали за хабарництво викладачів Льотної академії НАУ

Фото
Укрінформ
На Кіровоградщині затримали заступника декана та старшого викладача Льотної академії Національного авіаційного університету, які вимагали і отримали від студента 45 тис. грн хабаря за здачу академічної різниці для отримання диплому.

Про це у Фейсбуці повідомляє Управління СБУ в Кіровоградській області, передає Укрінформ.

«Оперативники СБУ затримали «на гарячому» заступника декана одного з факультетів та старшого викладача Льотної академії НАУ, які вимагали та одержали неправомірну вигоду у розмірі 45 000 гривень у студента за безперешкодну здачу предметів академічної різниці та подальшого одержання диплому бакалавра», - йдеться у повідомленні.

За інформацією СБУ, викладачі налагодили злочинну діяльність на системній основі.

«З початку поточного року послугами зловмисників встигли скористатися більше 30 студентів», - зазначають в обласному управлінні СБУ.

Найближчим часом затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, та обрані запобіжні заходи.

Читайте також: Хабар на $60 тисяч: співробітнику кібербезпеки СБУ оголосили підозру

Зазначається, що це вже четвертий випадок, коли співробітники СБУ викривають керівництво університету на корупційній діяльності. Раніше правоохоронці затримали начальника ЛА НАУ, начальника Льотного училища Академії, декана одного з факультетів та начальника відділу вказаного навчального закладу. Усі затримані були відсторонені або звільнені з посад та отримали підозри.

Фото: Фейсбук Управління СБ України в Кіровоградській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-