Помічницю керівника окупаційної «адміністрації» Херсона засудили до п'яти років ув'язнення

Помічницю керівника окупаційної «адміністрації» Херсона засудили до п'яти років ув'язнення

Відео
Укрінформ
За матеріалами СБУ помічницю керівника окупаційної "адміністрації Херсона", яка закликала відновити срср, засудили до п'яти років ув'язнення.

Про це повідомляє СБУ у Телеграмі, передає Укрінформ.

"До 5 років ув’язнення засуджено поплічницю прокремлівського пропагандиста Кирила Стремоусова, який входить до керівного складу окупаційної адміністрації Херсона", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у Черкаській області СБУ викрила місцеву жительку, яка поширювала ворожу агітацію через заборонену в Україні російську соцмережу.

Крім того, оголошено у розшук мешканця Черкас, який публічно закликав громадян "приєднуватися до лав окупаційних угруповань".

У Сумській області кіберфахівці СБУ ліквідували схему розкрадання грошей, зібраних для ЗСУ. За даними спецслужби, організатор оборудки привласнював одержані від громадян гроші через мобільні банківські додатки.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення рф СБУ розслідує понад 300 кримінальних проваджень за фактами виправдання російської агресії проти України та популяризації окупаційних угруповань.

Читайте також: В Івано-Франківську пропагандистку комуністичного режиму засудили на 5 років позбавлення волі

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-