На Запоріжжі від обстрілів зайнялися поля, вогонь перекинувся на Дніпропетровщину

На Запоріжжі від обстрілів зайнялися поля, вогонь перекинувся на Дніпропетровщину

Укрінформ
Унаслідок ворожих обстрілів у Запорізькій області зайнялися поля, вогонь перекинувся на сусідню Дніпропетровську область. 

Про це у Телеграмі написав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"Ворог бив по Запорізькій області, внаслідок чого там зайнялися поля. Вогонь перекинувся і на землі нашої Великомихайлівської громади, що у Синельниківському районі. Знищено близько 20 га пшениці, пожежа самоліквідувалась", - написав він.

Читайте також: Загарбники обстріляли кілька районів на Запоріжжі, є потерпілі та руйнування

Своєю чергою мер Апостолова Андрій Оса написав у Телеграмі, що ворог підпалює поля, аби утримати свої позиції та не допустити просування вперед ЗСУ.

"Внаслідок обстрілу на прикордонних територіях громади були займання у полях. Горіла стерня. Таким чином ворог намагається утримати свої позиції та не допустити просування вперед ЗСУ", - йдеться у дописі.

Раніше повідомлялось, що вдень російські окупаційні війська обстріляли Апостолівську громаду. Вдарили по прикордонних територіях села Новосеменівка, в населеному пункті перебито лінії електропостачання. Також сталася пожежа – згоріла стерня площею майже 5 га. На щастя, без жертв. У Новомосковському районі горів ліс.

В інших районах Дніпропетровщини наразі спокійно.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-