На Харківщині виші та школи готуються до дистанційної форми навчання

На Харківщині виші та школи готуються до дистанційної форми навчання

Укрінформ
На Харківщині з 1 вересня виші проводитимуть навчання дистанційно, школи, ймовірно, також працюватимуть онлайн.

Про це сказав в ефірі національного марафону новин голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Ми готуємося до вересня. У вишах, скоріш за все, це у 99%, буде дистанційна форма навчання. Все буде залежати від військової обстановки. Щодо шкіл так само. Їх у нас руйнують. Скоріш за все, ми також будемо готувати загальноосвітні заклади до дистанційного навчання, бо навчати дітей очно дуже небезпечно», - підкреслив Синєгубов.

Також голова ОВА наголосив, що на вулицях знаходитися небезпечно, оскільки ворог застосовує удари з РСЗВ.

Читайте також: росіяни вдарили ракетою по СТО у Дніпрі, під завалами є люди

«З приводу масової та організованої евакуації людей. Такої необхідності немає, оскільки ми пов’язуємо таку евакуацію, в першу чергу, з прямим штурмом міста Харкова. Наразі таких пересторог немає. Наші Збройні сили свої позиції тримають на півночі, на північно-східному напрямку. Звичайно, знаходяться під постійним вогнем, під постійними спробами прорвати (оборону)», - сказав Синєгубов.

Як повідомлялося, напередодні ворог обстріляв Основянський, Київський, Немишлянський і Салтівський райони. Загинуло 9 осіб, іще 29, у тому числі 5 дітей, зазнали поранень. За даними фахівців ДСНС, дитячі майданчики та житлові будинки війська рф обстріляли касетними снарядами зі «Смерчів».

За інформацією Синєгубова, один із поранених дітей – 10-річний хлопчик, знаходиться у дуже важкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-