На Буковині підозрюваного у жорстокому вбивстві павича взяли під варту

На Буковині підозрюваного у жорстокому вбивстві павича взяли під варту

Укрінформ
На Буковині Чернівецький апеляційний суд скасував рішення попередньої інстанції та обрав для молодика, якого підозрюють у жорстокому вбивстві павича, тримання під вартою.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«Чернівецький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу Чернівецької окружної покуратури, скасував рішення суду першої інстанції та обрав буковинцю, який з особливою жорстокістю наносив павичу тілесні ушкодження, запобіжний захід у виді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, термін запобіжного заходу – 60 днів без альтернативи внесення застави.

Раніше Глибоцький районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Прокуратура обіцяла оскаржити це рішення в апеляційному суді.

Читайте також: На Буковині підозрюваного в убивстві павича посадили під домашній арешт

Як повідомляв Укрінформ, на Буковині 18-річний хлопець на відпочинку з друзями убив павича, якого придбав заздалегідь. Під час моніторингу соцмереж правоохоронці виявили допис, в якому йшлося про те, що хлопець бив павича об землю, в результаті чого птах загинув. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Порушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-