У Тернополі переселенців зі шкіл переселять в домівки містян та гуртожитки училищ

У Тернополі переселенців зі шкіл переселять в домівки містян та гуртожитки училищ

Укрінформ
У Тернополі вимушених переселенців, які мешкають у центрах компактного проживання на базі шкіл, перед початком навчального року переселять у домівки городян і гуртожитки училищ.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, передає Укрінформ.

«Інформація для гостей міста, які знайшли в Тернополі тимчасовий прихисток! Готуємо у Тернополі школи до ймовірного відновлення роботи з початку нового навчального року. Тому людям, які зараз живуть у школах, запропонують проживання у тернополян, що зареєструвалися у системі «Прихисток», або вони тимчасово зможуть жити у гуртожитках училищ», - написав Надал.

Він також зазначив, що Тернопільська обласна військова адміністрація прийняла рішення, що тимчасово переміщені українці можуть залишитися жити у гуртожитках Тернопільського національного медичного університету, де раніше були іноземні студенти.

Читайте також: У визволеному Ірпені відкрився книжковий магазин

Як повідомлялося, станом на 21 червня Тернопільська міська територіальна громада прийняла 38989 внутрішньо переміщених осіб, 11 907 з яких – отримали прихисток на декілька днів, а 27082 (з них діти: до 6 років – 2915, від 6-18 років – 4417) – залишилися у Тернополі на тривалий період.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-