росіяни обстріляли залізничні колії у Покровську, зруйнований вагон із гумдопомогою

росіяни обстріляли залізничні колії у Покровську, зруйнований вагон із гумдопомогою

Укрінформ
У Покровську на Донеччині російські загарбники у ніч на 15 червня обстріляли залізничні колії, через що зруйновано вагон з гуманітарною допомогою.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив Покровський міський голова Руслан Требушкин.

«Минула доба у громаді пройшла неспокійно, вночі було чутно вибухи... Вночі відбувся обстріл залізничних колій, зруйновано 1 вагон з гуманітарною допомогою (харчовими продуктами), пошкоджені залізничні колії, обірвана лінія електропередач над колією. Загиблих та травмованих немає», - написав очільник міста.

За його словами, виявлено пошкодження вікна та покрівлі одного з приватних будинків. Інші факти щодо постраждалих та руйнувань внаслідок обстрілів у Покровській громаді наразі встановлюються.

Требушкин зазначив, що протягом минулої доби у Покровському району працювала піротехнічна група, у полі на відкритій території знешкоджені 7 вибухонебезпечних предметів (КОБЕ 3 Б30).

«Оперативний штаб діє 24/7. Керівництво знаходиться на своїх робочих місцях. Карлівська насосна станція залишається знеструмленою. До закінчення відновлювальних робіт водопостачання до Покровської ОТГ припинено», - заявив мер.

Він також написав, що повідомлень про надзвичайні події на території покровської ОТГ до відділу «Контактний центр Покровської міської ради» не надходило. Фактів колабораціонізму не виявлено. Комендантська година та особливий режим світломаскування у місті діють з 21:00 до 5:00.

Читайте також: Від ворожих обстрілів Донеччини загинули троє цивільних, четверо поранені

Як повідомлялося, російські війська наразі намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто.

Із залізничного вокзалу Покровська майже щодня ще відправляються евакуаційні потяги у напрямку західних областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-