У п'яти областях висадили 9000 троянд на знак подяки країнам, які підтримують Україну

У п'яти областях висадили 9000 троянд на знак подяки країнам, які підтримують Україну

Укрінформ
У межах акції "Квіти вдячності" у п'яти областях висадили дев'ять тисяч кущів троянд на знак подяки країнам, які підтримують Україну.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Фонду громади «Подільська громада», яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

«Загалом акцією вдалося охопити 17 громад із 5 областей. Особливо приємно було отримувати фото- та відеозвіти. Адже акція сповнена символізму. Це і вдячність містам та країнам, що протягнули руку підтримки України, і створення краси біля закладів, де знайшли прихисток переселенці, і квіти нашої перемоги, яка обов’язково буде», - повідомила голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова.

За її словами, цю акцію Фонду вдалося провести за підтримки компанія Dekoplant, яка надала саджанці квітів. Їх передали у партнерські організації сімнадцяти громад з різних регіонів, які спільно з місцевою владою влаштували толоки і посадили троянди.

Зокрема, п'ять із дев'яти тисяч троянд посадили у Вінницькій громаді на територіях 98 закладів. Зокрема, дитячих садочків, ліцеїв і гуртожитків, де нині навчаються і мешкають вимушені переселенці. Решту відправили у громади Вінницької, Київської, Миколаївської, Полтавської та Львівської областей.

Читайте також: У Сумській області висадили новий ліс на кордоні з росією - із дозволу ЗСУ

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-