Посол США відвідала відновлений міст у Стоянці

Посол США відвідала відновлений міст у Стоянці

Фото
Укрінформ
Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк відвідала відновлений міст у Стоянці Київської області.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство інфраструктури повідомило у Фейсбуці.

Відбулась зустріч Блінк з міністром інфраструктури Олександром Кубраковим.

Міністр подякував США за підтримку України у військовому, фінансовому та гуманітарному напрямках, а також за посилення санкційного тиску на росію.

“У фокусі нашої роботи – переорієнтація логістичних ланцюгів та розвиток інфраструктурних проєктів, які сприятимуть відновленню транспортного сполучення, швидкій доставці життєво необхідних товарів та допомоги від країн-партнерів. Це один з важливих кроків для відновлення української економіки”, – зазначив Кубраков.

Брінк разом із представниками посольства США в Україні ознайомилася з ходом відновлення автомобільного мосту в Стоянці на Київщині. Цей міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення. Але вже 28 травня був відкритий лівий проїзд і відновили рух для вантажного автотранспорту.

Читайте також: Міністр інфраструктури та посол США обговорили транспортування американської допомоги

У Мінінфраструктури зазначили, що всього на звільнених територіях був відновлений проїзд 41 тимчасовим переїздом, також прибрали 936 км доріг державного значення та вулиць київського передмістя.

Як повідомляв Укрінформ, 10 червня ​​посол США в Україні Бріджит Брінк заявила, що Сполучені Штати Америки через пряму бюджетну підтримку допоможуть забезпечити стійкість і відновлення України.

Фото: Міністерство інфраструктури України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-