Донецька область повністю знеструмлена

Донецька область повністю знеструмлена

Укрінформ
Донецька область наразі повністю знеструмлена через відсутність живлення трансформаторної підстанції.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада.

«Вся Донецька область без світла. Відсутнє живлення на ТП330(трансформаторна підстанція – ред.), лягла одна лінія (ЛЕП – ред.), зараз друга. Ремонтні бригади виїхали на підстанцію для з'ясування причини», - йдеться у повідомленні.

«Внаслідок російських обстрілів було пошкоджено електролінії в районі Торецька, що, у свою чергу, потягнуло відключення підстанцій НЕК Укренерго на території області. Без електрики Краматорськ, Слов'янськ, Костянтинівка, Дружківка, Бахмут — усі найбільші міста на вільній території Донеччини. Зараз фахівці Бахмутського регіонального центру обслуговування електромереж працюють над відновленням електропостачання», - написав керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Телеграмі.

Він підкреслив, що росіяни б'ють цілеспрямовано по об'єктах критичної інфраструктури, щоб ускладнити життя тих, хто досі залишається в області.

Читайте також: російські війська за добу 16 разів ударили по Донеччині, є загиблі та поранені

«Прагнемо відновити постачання електрики якнайшвидше, але все залежить від безпекової ситуації», - зазначив Кириленко.

Як повідомлялося, російські війська наразі намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто. Області постійно обстрілюються російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-