До 19 населених пунктів Донеччини частково або повністю повернули світло

До 19 населених пунктів Донеччини частково або повністю повернули світло

Укрінформ
На Донеччині світло частково або повністю повернули до 19 населених пунктів, без електроживлення залишаються ще 317 населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в ДТЕК.

"Попри активні бойові дії в Донецькій області, протягом доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково заживити 19 населених пунктів Донеччини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах. Левова частка відновлень — у Бахмутському районі. Попри вкрай складну обстановку, для жителів 8 населених пунктів енергетики змогли відновити світло менше ніж за добу на Мар’їнському, Авдіївському та Торецькому напрямках. Відновлене електропостачання 15 460 родин на Донеччині", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ситуація в Донецькій області лишається дуже складною, особливо на півночі області. Активні бойові дії тривають. І це призводить до ще масштабніших пошкоджень електрообладнання та ліній, у тому числі вже відремонтованих. У ДТЕК просять мешканців з розумінням ставитися до проблем з електропостачанням, що можуть виникати через бойові дії.

Читайте також: ЗСУ відсунули лінію фронту на п'ять-сім кілометрів від Запоріжжя

Наразі через постійні обстріли без світла лишаються 317 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки — Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський та Великоновосілківський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 108 добу та разом зі всіма службами роблять все можливе для того, аби мешканці області мали вдома світло, запевнили у компанії.

Як повідомлялося, російські війська намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-