Учасники бійки біля одеського нічного клубу вирішили піти до армії

Учасники бійки біля одеського нічного клубу вирішили піти до армії

Укрінформ
Учасники резонансної бійки біля нічного клубу в Аркадії, що сталася 5 червня під час комендантської години, після бесіди з правоохоронцями вирішили піти служити в армію

Про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Учасники бійки в Одесі (Аркадія), яку влаштували нетверезі молодики і яка викликала значний суспільний резонанс, ідентифіковані правоохоронцями. Після профілактичної бесіди чоловіки виявили бажання отримати, згідно з чинним законодавством, повістки до відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки», - зазначив Братчук.

Читайте також: В Одесі за держзраду судитимуть інформатора, який зливав фсб дані про ЗСУ

За його словами, після проходження медогляду і співбесіди «громадяни отримають розподілення до однієї з військових частин з метою участі у захисті та обороні України у воєнний час».

Як повідомлялося, викладений у Фейсбуці відеозапис бійки серед натовпу в комендантську годину біля нічного клубу в Аркадії викликав хвилю обурення жителів Одеси. Голова обласної військової адміністрації Максим Марченко закликав правоохоронців належно відреагувати на порушення вимог комендантської години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-