Кириленко спростовує, що Донеччина повністю відключена від електропостачання

Кириленко спростовує, що Донеччина повністю відключена від електропостачання

Укрінформ
Керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко спростовує інформацію, що на Донеччині повністю відключать електропостачання. 

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Важливо! Електрика на Донеччині не зникне! Останнім часом областю ширяться чутки начебто буде повністю відключене електропостачання. І навіть дату називають. Це – неправда. Електрика в області буде. Наші енергетики продовжують робити все можливе, щоб електропостачання було стабільним і якнайшвидше відновлюють його після обстрілів», - написав очільник області.

Водночас він зазначив, що слід розуміти, що росіяни ведуть цілеспрямований вогонь по інфраструктурних об’єктах, тому перебої в постачанні електрики неминучі, і це стосується абсолютно всіх громад на вільній частині Донеччини.

«Відсутність електрики – це не найбільша з небезпек, на яку наражають себе ті, хто досі залишається в області. Вкотре закликаю: евакуюйтесь! Евакуація рятує життя!» - наголосив Кириленко.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв 49 населених пунктів на Донеччині та Луганщині

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, російські війська намагаються встановити повний контроль над Луганською, Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-