Кінно-спортивний клуб на Київщині потребує допомоги волонтерів

Кінно-спортивний клуб на Київщині потребує допомоги волонтерів

Укрінформ
Кінно-спортивний клуб «Фаворит» у Києво-Святошинському районі Києва після бойових дій на його території потребує волонтерської допомоги, за що готовий віддячити уроками верхової їзди.

Про це заявила співзасновниця кінно-спортивного клубу «Фаворит» Юлія Гуляєва на прес-конференції в Укрінформі «Діяльність та взаємодія благодійних фондів з органами влади та громадськими організаціями в умовах воєнного стану».

«Нам не треба фінансової допомоги. Нам потрібна лише кормова допомога. Кормова, кормова і ще раз кормова! Бо дуже тяжко зараз утримувати коней», - наголосила Гуляєва.

Волонтерів, які організують догляд за конями, у кінно-спортивному клубі обіцяють навчити верхової їзди.

«Також дуже важливо організувати волонтерську допомогу за доглядом за конями. Від себе можемо запропонувати – волонтери нам допомагають, а ми їх навчаємо верхової їзди», - сказала Гуляєва.

Читайте також: Гуманітарна допомога має бути цільовою і просто в рукиголова благодійного фонду

Вона повідомила, що раніше на території клубу було загалом 45 дитячих, спортивних, любительських і приватних коней. Під час війни дяких тварин евакуювали, зараз на території клубу перебуває 36 голів. Під час воєнних дій один кінь загинув і трьох поранено, двоє з них прооперовані

Кінно-спортивний клуб «Фаворит» розташовується у селищі Личанка (18 км Житомирської траси) Києво-Святошинського району Київської області.

Як повідомлялося, наприкінці березня – початку квітня 2022 року українські сили оборони визволили населені пункти Київщини, Чернігівщини та Сумщини від російських загарбників.

Фото: Кінний Клуб Фаворит

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-