У Харкові відновили роботу станцій метро Салтівської лінії

У Харкові відновили роботу станцій метро Салтівської лінії

Укрінформ
У Харкові відновили роботу всіх станцій метро Салтівської лінії, а станція «Держпром» Олексіївської лінії поки працює лише для пересадки пасажирів.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«Станції «Академіка Павлова», «Студентська» та «Героїв Праці» Салтівської лінії метрополітену відсьогодні, 27 травня, відновили роботу з прийому та перевезення пасажирів», - ідеться в повідомленні.

В той самий час станція «Держпром» Олексіївської лінії продовжує працювати лише у якості пересадочного вузла, тобто зайти на станцію і вийти з неї не можна, а можна тільки перейти на станцію «Університет» і навпаки.

У метрополітені зазначили, що містяни також можуть використовувати станції у якості укриття.

Читайте також: Чи вцілів будинок під час обстрілів - для евакуйованих харків'ян запустять новий інтернет-сервіс

Як повідомлялося, 24 травня в Харкові відновив роботу метрополітен, рух поїздів почався всіма трьома лініями, крім трьох станцій Салтівської гілки, де ще перебували люди.

Після посилення обстрілів міста мер Ігор Терехов пообіцяв, що на станціях виділять сектори, де можна буде сховатися, при цьому рух потягів продовжуватиметься.

За даними Терехова, ворожими обстрілами пошкоджено шість складів (вагони мають різний ступінь пошкодження) та депо метрополітену.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-