На Херсонщині інтернет від Укртелекому доступний уже у 82% населених пунктів

На Херсонщині інтернет від Укртелекому доступний уже у 82% населених пунктів

Укрінформ
У Херсонській області інтернет від телекомунікаційної компанії "Укртелеком" доступний вже у 82% населених пунктів, де є мережі оператора.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України повідомляє в Телеграмі.

За даними Держспецзв’язку, станом на 18:00 26 травня телекомунікаційна компанія "Київстар" відновила покриття в селах Луб'янка та Тетерівське Київської області.

Фахівці компанії запустили додаткові вежі в Чернігові та 10 – у Харкові, у районі Салтівки. Ще 14 базових станцій запрацювали в Харківській області.

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку погодив відновлення будівництва базової станції lifecell у Львівській області.

"Після початку її роботи вдасться значно покращити стабільність покриття. Це надзвичайно важливий проєкт, адже в цей регіон переїхали чимало українців, які тікали від війни", - наголосили в службі.

Читайте також: Херсонці в окупації потребують психологічної, інформаційної та фінансової підтримки - експерти

За координації НЦУ український оператор зв'язку "Датагруп" забезпечив налаштування додаткових точок доступу у Миколаївській області для безперебійного доступу до інтернету об’єктів критичної інфраструктури.

Фахівці компанії "Укртелеком" оперативно відреагували на погіршення якості послуг міжміського, міжнародного телефонного зв’язку та доступу до інтернету в місцях бойових дій Запорізької області: протягом кількох годин повністю відновили зв'язок і доступ до мережі.

Водночас ремонті бригади Укртелекому завершили ремонтно-відновлювальні роботи в Одеській області, завдяки чому інтернет з'явився в усіх містах і селах, де компанія надає послуги.

У Херсонській області відновили надання послуг ще у двох населених пунктах. За даними Держспецзв’язку, станом на цей час в області інтернет доступний уже у 82% населених пунктів, де є мережі оператора.

Як повідомляв Укрінформ, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації надала поради щодо безпеки користування телефоном і способів залишатися на зв'язку в будь-якій ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-