У Вінниці попрощалися із двома загиблими пілотами

У Вінниці попрощалися із двома загиблими пілотами

Фото, відео
Укрінформ
У Вінниці 23 травня попрощалися із двома військовими льотчиками, які загинули в бою з російськими загарбниками, - Ігорем Хмарою та Іллею Негарою.

Про це у Телеграмі повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

У Вінниці попрощалися із двома загиблими пілотами / Фото: Олександр Лапін, Укрінформ

«У Вінниці прощаються з військовими льотчиками - Ігорем Хмарою та Іллею Негарою. Пілот і штурман. Блакитні літаки у сірому небі. Літаки у небі - колеги вшанували пам'ять офіцерів. Героїв України. 19 травня був їх останній політ», - написав Борзов.

За його словами, екіпаж виконував завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності нашої держави у небі над містами Бориспіль, Ізюм, Пологи, Краснополівка, Дмитрівка. Усього військові льотчики здійснили 14 бойових вильотів. Їх екіпаж знищив велику кількість живої сили та техніки ворога.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Указом Президента України підполковник Хмара Ігор Віталійович та майор Негар Ілля Борисович відзначені державними нагородами України орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Читайте також: У Черкасах попрощалися із бойовим медиком Тетяною Романовою

Як повідомлялось, 18 травня у Вінниці попрощалися з загиблим в бою за Україну пілотом Сергієм Пархоменком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-