Біля Ніжина відкрили тимчасову переправу

Біля Ніжина відкрили тимчасову переправу

Укрінформ
У Ніжинському районі Чернігівської області завершено спорудження тимчасового об’їзду через один із зруйнованих мостів.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

«Служба автомобільних доріг у Чернігівській області продовжує відновлення автошляхів на пріоритетних напрямках руху. На трасі Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин завершено спорудження тимчасового об’їзду через один зі зруйнованих мостів у Ніжинському районі. Проїзд цією ділянкою вже відкрито. Це вже 9-та з 23 пошкоджених споруд (мостів та шляхопроводів), де збудовано тимчасову переправу для відновлення руху», - написав Чаус.

Також він додав, що ще на одній ділянці дороги Р-67, на під’їзді до міста Ніжин, тривала ліквідація вибоїн. За день дорожники відремонтували 88 кв. метрів покриття.

Тривають роботи з покращення проїзду шляхом Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів. На двох ділянках тут провели ямковий ремонт 209 кв. метрів покриття. Ще на одній ділянці вкладали шар щебенево-піщаної суміші та провели аварійний суцільний ремонт. Також активні ремонтні роботи ведуться на трасі Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч та на шляху Козелець — Остер — Карпилівка — Сорокошичі.

Читайте також: На Чернігівщині зі зруйнованих війною будівель – 80% житлові

«На трьох ділянках дороги М-01 Київ — Чернігів пневмоструменевим методом відремонтували 356 кв. метрів покриття, ще на двох здійснювали ремонт та монтаж бар’єрних огороджень, проводили земляні роботи», - поінформував голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, усього за час бойових дій у Чернігівській області було пошкоджено 626 км доріг та зруйновано понад 20 мостів.

Фото: Чернігівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-