На Київщині навчальний рік у школах завершиться у різні терміни

На Київщині навчальний рік у школах завершиться у різні терміни

Укрінформ
У Київській області навчальний рік заклади загальної середньої освіти завершать з 27 травня по 17 липня.

Як передає Укрінформ, про це голова гуманітарного штабу Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

“На Київщині цьогоріч навчальний рік у школах завершується у різний термін. Проте усі 602 заклади загальної середньої освіти області завершать навчання в період з 27 травня по 17 липня”, - зазначив він.

Випускники 4, 9 та 11 класів звільнені від державної підсумкової атестації.

Кулеба додав, що абітурієнти для вступу у заклади вищої освіти замість Зовнішнього незалежного тестування складатимуть Національний мультипредметний тест, який проходитиме у формі комп'ютерного тестування.

Читайте також: Тривалість національного мультипредметного тесту збільшили до 2 годин

Тестування триватиме 120 хвилин і включатиме завдання з української мови, історії України та математики, що відповідають шкільній програмі з цих предметів. Тестування проводитиметься з 1 по 15 липня, пункти проведення тестування будуть створені на базі закладів освіти.

Як повідомляв Укрінформ, 9 травня голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк заявив, що освітній процес організований у 100% шкіл Київщини всіх 69 територіальних громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-