Укрзалізниця тимчасово скасувала потяги до Одеси та електрички до Запоріжжя

Укрзалізниця тимчасово скасувала потяги до Одеси та електрички до Запоріжжя

Укрінформ
Акціонерне товариство “Укрзалізниця” скасувало приміські та потяги далекого сполучення до Одеси на період дії подовженої комендантської години в місті. Окрім того, скасовані приміські потяги до Запоріжжя..

Як передає Укрінформ, про це Укрзалізниця повідомила у Телеграмі.

“На період дії подовженої комендантської години в добу 9 травня тимчасово скасовано приміські поїзди та поїзди далекого сполучення, які курсують до Одеси та зворотно”, - ідеться в повідомленні.

В "Укрзалізниці" додали, що протягом дії комендантської години в місті буде зачинений залізничний вокзал станції Одеса-Головна.

Окрім того "Укрзалізниця" скасувала приміські потяги до Запоріжжя 

“На період дії подовженої комендантської години з 19:00 8 травня до 5:00 10 травня тимчасово скасовано приміські поїзди, які курсують до Запоріжжя та зворотно”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Із Бучею, Ворзелем і Бородянкою відновили залізничне сполучення

В "Укрзалізниці" також попередили, що на період дії комендантської години вхід і вихід із залізничного вокзалу Запоріжжя з міркувань безпеки може бути обмежений. Посадка у потяги далекого сполучення можлива лише для транзитних або пасажирів, які прибули на вокзал заздалегідь, до початку дії комендантської години.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі та Запоріжжі запроваджено подовжену комендантську годину. В Одесі вона діятиме з 22:00 8 травня до 5:00 10 травня, а у Запоріжжі - з 19:00 8 травня до 5:00 10 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-