У Харкові 8-9 травня не буде подовженої комендантської години, але поліція посилить патрулювання

У Харкові 8-9 травня не буде подовженої комендантської години, але поліція посилить патрулювання

Відео
Укрінформ
У Харкові 8-9 травня не буде подовженої комендантської години, але обмежать доступ до місць вшанування загиблих у Другій світовій війні і посилять патрулювання вулиць.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"На період відзначення Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом 8 і 9 травня час комендантської години на Харківщині не зміниться. Вона триватиме з 21:00 по 6:00 ранку. Втім через постійні обстріли Харківська ОВА обмежує доступ людей до місць вшанування загиблих під час Другої світової війни... Національна поліція патрулюватиме вулиці у посиленому режимі", - йдеться у повідомленні.

Жодних меморіальних заходів у місті проводитися не буде.

Синєгубов також закликав не виходити без потреби на вулиці, не перебувати у парках, скверах та інших громадських місцях.

Читайте також: Ворог втратив контроль над населеним пунктом Циркуни на Харківщині

Як повідомляв Укрінформ, за останніми даними аерозйомки на Харківщині, територією Борівської громади транзитом проходить велика кількість живої сили та техніки окупантів, при цьому значна частина протягом останньої доби «осідає». Ворожими військами зайняті практично всі населені пункти громади. Найбільше їх в Чернещині, Ізюмському, Дружелюбівці, Першотравневому, Богуславці, Шийківці. Ворог активно окопується, будує бліндажі, маскує техніку в лісі поблизу Борової, біля Ольгівки, на околицях Богуславки. Ці території наразі є найнебезпечнішими для мирних жителів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-