У Рівному з‘явився новий патріотичний мурал

У Рівному з‘явився новий патріотичний мурал

Фото
Укрінформ
У Рівному місцевий художник створив патріотичний мурал «Сміливий народ сміливої країни». 

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби ОВА.

«Художник Костянтин Качановський, який раніше намалював на стіні одного з будинків міста композицію під назвою «Красавіца терпіти не буде», створив мурал «Сміливий народ сміливої країни». На настінному розписі зображені персонажі, які, беззаперечно, є героями для українського народу», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на муралі зображені пекар із Польщі Яцек Полевський, який привіз у Бучу понад тонну борошна, лікарка Ірина Язова, яка рятувала мирних жителів під час найжахливіших днів у Бучі.

Тут же - постать хлопчика, який є прикладом справжньої дорослої сміливості, збірний образ військового із псом Патроном на руках, працівник рятувальної служби, який евакуйовує людей з палаючих будинків.

В ОВА кажуть, що в обласному центрі невдовзі з’явиться як мінімум ще три мурали патріотичного ґатунку.

Читайте також: Бомбосховище на Рівненщині прикрасили Петриківським розписом

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-