Волонтери «Добробату» розбирають завали у Тростянці

Волонтери «Добробату» розбирають завали у Тростянці

Фото
Укрінформ
Голова Сумської ОВА показав один день роботи волонтерів із організації "Добробат" над завалами у Тростянці - розпочали розбирати завали та прибирати сміття з вокзалу та привокзальної площі.

Фотозвіт Дмитро Живицький виклав у своєму Телеграмі, передає Укрінформ.

"Продовжуємо відновлювати Сумщину разом із волонтерським рухом "Добробат". Розбирали завали та прибирали сміття на привокзальній площі в Тростянці", - йдеться у повідомленні.

Як видно із фото, над розбиранням завалів працюють як чоловіки, так і жінки. Як раніше повідомлялося, у "Добробаті" люди працюють на волонтерських засадах. Аби потрапити у оргназіацію, варто попередньо реєструватися на сайті.

Читайте також: У МВС нарахували 25 тисяч добровольців для залучення до різних робіт

Раніше Живицький повідомляв, що відновлювати Тростянець розпочали від залізничного вокзалу, привокзальної площі. Закінчуватимуть відбудовою міської лікарні, багатоквартирних будинків, інших будівель, зруйнованих та пошкоджених російськими окупантами.

Волонтери "Добробату" розбирають завали у Тростянці / Фото: Голова Сумської обласної державної адміністрації

Також у містечку створять Меморіал пам’яті загиблим під час окупації Тростянця.

Основну частину робіт по вокзалу та привокзальній площі планують завершити до 24 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, обстріляну та вигорілу п'ятиповерхівку у Тростянці на площі біля залізничного вокзалу, вірогідно, не вдасться відновити - там пропонують зробити меморіал. Такий варіант пропонують столичні архітектори, які працюють над планом відновлення Тростянця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-