Vodafone відновив понад 70% мобільного покриття на Херсонщині

Vodafone відновив понад 70% мобільного покриття на Херсонщині

Укрінформ
Оператор Vodafone відновив 71% покриття мобільного зв’язку в Херсонській області без надання доступу до інтернету.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України.

«Навіть на тимчасово окупованих територіях вдається знайти шляхи для забезпечення українців зв’язком. Vodafone відновив 71% покриття мобільного зв’язку на території Херсонської області. Поки що без надання доступу до мережі «Інтернет», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що інженери Vodafone також відновили зв’язок у населених пунктах Київської області, зокрема у Мирчі, Заліссі, Богданівці, Шевченковому, Прип'яті та Чорнобилі, та покращили його у Ворзелі, Ірпені й Калинівці.

Читайте також: Військові рф можуть переслідувати провайдерів на Херсонщині - КримSOS

«Тривають відновлювальні роботи й у Чернігівській області. Тепер на зв’язку Киїнка й Замглай, у Чернігові підключили три додаткові базові станції», - уточнили в Держспецзв’язку.

Водночас Укртелеком у Донецькій області відновив надання послуг після пошкодження магістральної мережі. Також послуги компанії знову надаються в населених пунктах Сумщини.

Читайте також: У Херсоні частково відновили мобільний зв'язок, інтернету немає

Як повідомлялось, оператор lifecell забезпечив безкоштовний доступ до інтернету під час використання освітніх ресурсів GSuite for Education (Google Classroom), MS Teams for Education, Zoom та Всеукраїнської школи онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-