На Чернігівщині повернули заборону на торгівлю алкоголем

На Чернігівщині повернули заборону на торгівлю алкоголем

Укрінформ
Через зростання злочинності на всій території Чернігівської області відновлено заборону торгівлі алкогольними напоями.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

"Учора ми проаналізували динаміку та характер злочинів за останні два тижні, і ви знаєте, якщо на ваги на одну чашу покласти безпеку жителів Чернігівщини, а на іншу - акциз у місцеві бюджети, я зроблю вибір на користь жителів Чернігівщини. Тому сьогодні зранку я підписав розпорядження: ми повертаємо заборону на торгівлю алкогольними напоями на території всієї Чернігівської області", - написав Чаус.

Читайте також: На Вінниччині скасували заборону на продаж алкоголю — ОВА

Голова ОВА наголошує: до Чернігова варто повертатися лише за крайньої потреби. Місту треба час, щоб підготувати критичну інфраструктуру.

Наразі в найбільш постраждалих мікрорайонах Чернігова поки нема газу. При цьому 65% абонентів обласного центру мають водопостачання. І по області майже повністю відновили електропостачання.

Де є можливість, заходять пасажирські перевезення.

Два мобільні оператори вже майже повністю відновили свої мережі на території області.

Читайте також: Над Чернігівщиною літає розвідувальна авіація рф

Як повідомляв Укрінформ, автобуси та тролейбуси в Чернігові запрацюють у другій половині травня, бо міська рада ще не домовилася щодо ціни та компенсацій із перевізниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-