В Одесі запроваджують «затяжну» комендантську годину з 1 до 3 травня

В Одесі запроваджують «затяжну» комендантську годину з 1 до 3 травня

Укрінформ
Очільник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко підписав розпорядження про запровадження на території Одеси «затяжної» комендантської години – з 22-ї години 1 травня до 5-ї ранку 3 травня.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі речник ОВА Сергій Братчук.

«Згідно з розпорядженням очільника Одеської військової адміністрації Максима Марченка, в Одесі запроваджено комендантську годину, яка триватиме з 22-ї години 1 травня до 5-ї години 3 травня. Забороняється перебування людей протягом цього часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень», - зазначив відеозверненні Братчук.

Речник ОВА наголосив, що на території Одеської області режим комендантської години залишається без змін, тобто з 22 години до 5 години.

Громадський транспорт в Одесі у період комендантської години функціонувати не буде. Так само буде повністю зупинена робота залізничного та автобусних вокзалів міста, про що заздалегідь поінформовані перевізники Одеської та інших областей, а також перевізники Румунії, Болгарії, Молдови та Польщі.

Протягом цього періоду в Одесі працюватимуть лише підприємства безперервного циклу виробництва та організації критичної інфраструктури, станції швидкої допомоги, ДСНС тощо.

Речник ОВА закликав одеситів з розумінням поставитися до запроваджених обмежень.

Читайте також: Киян закликають без зайвих потреб не пересуватися містом

Як повідомлялося, в Одесі 23 квітня крилата ракета влучила в житловий будинок, внаслідок чого загинули сім мешканців, у тому числі тримісячна дитина, ще 18 осіб зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-